Kuća Medulin prodaja 300 m2

cijena:
1.250.000 EUR
vrsta nekretnine:
kuća
tip oglasa:
prodaja
mjesto ili grad:
Medulin 
kvart ili naselje:
Medulin 
površina:
300 m2
oglašivač:
DUX NEKRETNINE d.o.o. 
adresa:
Tizianova 8, Rijeka 
tel 1:
+385 51 518 174 
tel 2:
+385 91 480 8808 
 
Kuća Medulin Medulin prodaja 300 m2
opis:
ISTRA, MEDULIN - Moderno dizajnirana kuća s bazenom

Vrh ili punta Istre, kako se uvriježeno zove, pripada jednom od turističkih gradova poluotoka i jednom od dvadesetak najpoznatijih turističkih destinacija na Jadranu- Medulinu. Bogate kulturne prošlosti Medulin, nekada malo ribarsko mjesto,ima povoljan zemljopisan položaj, dobro zaštićena luka te plodno zaleđe, doprinijeli su njegovom gospodarskom razvoju. Dio općine Medulin su također manja mjesta Banjole, Pješčana uvala (poznata po svojim pješčanim plažama), Pomer, Premantura, Vinkuran i Vintijan. Dio grada Medulina je također mali poluotok Vižula, koji je arheološki lokalitet te se od 1974. nalazi pod zaštitom spomenika kulturne baštine.

Predmet prodaje je moderno dizajnirana kuća s bazenom.
Nalazi se na mirnoj lokaciji u Medulinu, na svega par minuta od svih bitnih sadržaja, kompletno je ograđena te nudi potpunu privatnost i mir.
Prilikom gradnje kuće korišteni su samo visokokvalitetni materijali. Osim kvalitete gradnje, kuću odlikuje atraktivan i moderan dizajn i fasada obložena dijelom u kamenu, izbor neutralnih tonova te odlična prostorna organizacija interijera i eksterijera.
Kuća je koncipirana kao jedna stambena jedinica koja se proteže na dvije etaže. U prizemlju se nalazi prostorija otvorenog koncepta koja ujedinjuje dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju s izlazom na natkrivenu terasu, spavaća soba s vlastitom kupaonicom, gostinjski toalet i ostava. Na katu se nalaze tri spavaće sobe, dvije kupaonice, prostorija za druženje i prostrana terasa.
Grijanje/ hlađenje kuće osigurano je toplinskim pumpama.
Prostrana okućnica potpuno je ograđena, hortikularno uređena i opremljena automatskim navodnjavanjem. Okućnicom dominira bazen sa sunčalištem ispod kojeg se nalazi bazenska tehnika i spremište.
Nekretnina je u potpunosti opremljena i namještena te se kao takva i prodaje.

Odlična mikrolokacija te prostorna organizacija interijera i eksterijera čine ovu nekretninu odličnom prilikom za obiteljski život ili investiciju za iznajmljivanje u turističke svrhe.

Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja.
https://www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 18986

Iva Zajc
Agent s licencom
Mob: +385 92 235 9472
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: iva@dux-istra.com
www.dux-istra.com
šifra oglasa: 18986
agent: Iva Zajc e-mail: iva@dux-istra.com tel: 385922359472,385996408438 
 
Svi oglasi istog oglašivača: DUX NEKRETNINE d.o.o.
Svi oglasi za pojam: kuća Medulin prodaja
Svi oglasi za pojam: kuća Medulin
Svi oglasi za pojam: Medulin